Microsoft Flow

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

Microsoft Flow

תגובהדורך Iphone » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 9:46 pm

איז דא איינער וואס קען זיך אויס אין מייקראסאפט פלאָו?
איך פראביר צי מאכן זייער א בעיסיק flow און עס ארבעט נישט

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9777
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 9:52 pm

געב עפעס דעטאלן עט מען פראבירן העלפן.

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 10:04 pm

איך פראביר צי קאנעקטן צי zendesk און באקומען אלערטס בעיסד אויף געוויסע טעגס. למעשה ארבעט עס נישט, ווען איך טעסט עס ווייזט ער מיר אז ער באקומט פון zendesk [list] instead of bringing in the tags.

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9777
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 10:34 pm

כ'בין נישט זיכער כ'האב ריכטיג פארשטאנען. און מיט זענדעסק האב איך קיינמאל נישט געשפילט צו וויסן ווי אזוי די json סטראקטשער דארף אויסקוקן, אבער בעיסט אויף ווי אזוי איך קען פלאו און וואס דיין שאלה איז, שטעל איך זיך פאר אז ביזט פשוט נאכנישט אנגעקומען צום ריכטיגן פלאץ פונעם json וואס די זיכסט צו באקומען.

דהיינו פלאו ארבעט אז ער גיבט צוריק פון וואס די טריגערסט אן output וואס איז json סטראקטשערט, ממילא אויב באקומסטו נישט קיין עראר, מיינט דאס אז באמת איז די קאנעקשאן גוט, און דיין סעטאפ איז גוט, נאר האסט נישט די ריכטיגע פלאץ אין די json.

די בעסטע און גרינגסטע איז צו גיין סטעפ ביי סטעפ דורך נעמען די גאנצע output וואס ער גיבט דיר גלייך אינעם ערשטן סטעפ, און לייג עס אריין דא http://jsonpathfinder.com גיי צו די פלאץ ווי עס ליגט די אינפא וואס די ווילסט באקומען, אין די משל וואס זיי געבן דארט, לאמיר זאגן ווילסט אנקומען צו די טעקסט "Replace 'x' with the name of your variable.". דארפסטו לייגן x.instructions[2] אנצוקומען צו די לאקעישן אין די json. און פלאו וואלט עס געווארן געטוישט צו
triggerBody()['instructions'][2].

טו דאס דורך ניצן א Compose עקשאן גלייך נאכן טריגער, לייג אריין די לאקעישן ביי עקספרעשאן'ס. זע די output ווי די קומסט אן.

כ'האף אז דאס העלפט דיר.

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 11:06 pm

יישר כח, איך וועל דאס פראבירן מארגן.
Zendesk is set up with flow more advanced, flow has the options to extract the info without needing to use the json

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9777
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 11:47 pm

די רעדסט פון די input, איך רעדט פון די output. ווי ווייט איך פארשטיי איז די output אייביג א json.

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » זונטאג סעפטעמבער 01, 2019 11:58 pm

למעלה משבעים האט געשריבן:די רעדסט פון די input, איך רעדט פון די output. ווי ווייט איך פארשטיי איז די output אייביג א json.

Correct, but flow will get the output itself once you connect the account. You don't have to manually do it.

I'm just getting started in it, I'm not too familiar with java/json but I'll learn it. Just came here to see if anyone has experience.

Here is where somebody complained on this and couldn't figure it out.
Link

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9777
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » מאנטאג סעפטעמבער 02, 2019 8:42 am

דאס אז ער גיבט דיר עס צושטיקלט פארשטיי איך, ביי SQL טוט ער די זעלבע, און אפילו אזוי אויב ווילסטו אנקומען צו א ספעציפיש לאקעישן אינעם json, איז די וועג צו טון ווי צוגעוויזן.

כ'בין אפשר נישט געווען גענוג קלאר וואס כ'מיין, דהיינו, מאך א Compose סטעפ גלייך נאכן טריגער, לייג דארט אריין די triggerBody() ראן עס, נאכן ראנען קענסטו צוריק גיין זען די לעצטע ראן וואס וואס ער האט צוריק געברענגט, דארט גייט ער צוריק געבן א json. די סיבה צו לייגן קאמפאוס איז פשוט עס צו קענען ראנען, אבער די json וועט שוין ליגן אין די Output פון די טריגער.

נעם די ריזאלט לייג עס אריין ביי די אויבנדיגע לינק, און קוק די פלאץ ווי די ווילסט אנקומען, קאפי די לאקעישן, און לייג דאס אריין אין די Compose, און זע צו דאס איז וואס די זיכסט.

נאר נאכאמאל קלארער צו מאכן ווי אזוי צו לייגן די לאקעישן ביי פלאו אנדערש פון די דערמאנטע לינק, יעדע פלאץ ווי יענע סייט לייגט א פינטל, דארפסטו ביי פלאו עס לייגן ['כזה'].

אגב, די אלע סארטן סייט'ס ווי געוויסע האבן זיך געמוטשעט און נישט באקומען תשובה מיינט גארנישט, ווייל לעומת זה קען צומאל זיין אנדערע פלעצער ווי ס'שטייט די תשובה לגבי אן אנדערע זאך אינגאנצען... איך האב דאס אויפגעסעט מיט א טריגער פון SQL, און אויך א מעניול טריגער, און פארשידענע זאכן האט מיר שוין אויסגעקוקט ווי ס'איז נישטא קיין וועג, און אסאאאאך האבן דערויף קאמפלעינט.. למעשה דארף מען צומאל אדער בעסער זיכן, אדער פשוט מער צולייגן קאפ.

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » מאנטאג סעפטעמבער 02, 2019 9:05 am

Thank you again. I'll look into it

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » מאנטאג סעפטעמבער 02, 2019 1:45 pm

למעלה משבעים האט געשריבן:דאס אז ער גיבט דיר עס צושטיקלט פארשטיי איך, ביי SQL טוט ער די זעלבע, און אפילו אזוי אויב ווילסטו אנקומען צו א ספעציפיש לאקעישן אינעם json, איז די וועג צו טון ווי צוגעוויזן.

כ'בין אפשר נישט געווען גענוג קלאר וואס כ'מיין, דהיינו, מאך א Compose סטעפ גלייך נאכן טריגער, לייג דארט אריין די triggerBody() ראן עס, נאכן ראנען קענסטו צוריק גיין זען די לעצטע ראן וואס וואס ער האט צוריק געברענגט, דארט גייט ער צוריק געבן א json. די סיבה צו לייגן קאמפאוס איז פשוט עס צו קענען ראנען, אבער די json וועט שוין ליגן אין די Output פון די טריגער.

נעם די ריזאלט לייג עס אריין ביי די אויבנדיגע לינק, און קוק די פלאץ ווי די ווילסט אנקומען, קאפי די לאקעישן, און לייג דאס אריין אין די Compose, און זע צו דאס איז וואס די זיכסט.

נאר נאכאמאל קלארער צו מאכן ווי אזוי צו לייגן די לאקעישן ביי פלאו אנדערש פון די דערמאנטע לינק, יעדע פלאץ ווי יענע סייט לייגט א פינטל, דארפסטו ביי פלאו עס לייגן ['כזה'].

אגב, די אלע סארטן סייט'ס ווי געוויסע האבן זיך געמוטשעט און נישט באקומען תשובה מיינט גארנישט, ווייל לעומת זה קען צומאל זיין אנדערע פלעצער ווי ס'שטייט די תשובה לגבי אן אנדערע זאך אינגאנצען... איך האב דאס אויפגעסעט מיט א טריגער פון SQL, און אויך א מעניול טריגער, און פארשידענע זאכן האט מיר שוין אויסגעקוקט ווי ס'איז נישטא קיין וועג, און אסאאאאך האבן דערויף קאמפלעינט.. למעשה דארף מען צומאל אדער בעסער זיכן, אדער פשוט מער צולייגן קאפ.

Just checked it out, seems like I'm doing everything right, but instead of bringing in the list of tags in my Zendesk Ticket, it will only bring in [list]x

אוועטאר
למעלה משבעים
שר תשעת אלפים
תגובות: 9777
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג מארטש 02, 2008 10:17 pm
לאקאציע: ערגעץ פארבלאנדזשעט אויף די גראדע וואסערן

תגובהדורך למעלה משבעים » פרייטאג סעפטעמבער 06, 2019 2:12 am

אוקעי, האמיר גענומען די מינוט צו מאכן א זענדעסק אקאונט. כ'זע וואס עס געשענט, די אוטפוט גיבט ער טאקע נישט קיין json, און ממילא איז די טעג אן ערעי וואס ער רופט אן ליסט.

יאך וואלט פראבירט אזוי [נישט אז כ'ווייס אז עס וועט ארבעטן, אבער פראבירן קאן מען דאך], היות איינע פון די זאכן וואס די ערשטע סטעפ גיבט צוריק איז דאך זייער API לינק, וואס דארט האסטו דאך יא די אינפארמאציע וואס די זיכסט, דארפסטו פשוט טרעפן די וועג צו באקומען די URL פון פלאו, און באקומען די אינפאו פון דעם לינק.

איך וואלט פראבירט דורכליינען זייער API דאקיומענטעישן, כדי צו וויסן וועלכע העדאר'ס צו לייגן, און פראבירט ניצן די עקשאן HTTP, די URL וואלט איך גענומען פון די ערשטע סטעפ, און דערנאך געלייגט א Compose סטעפ מיט די עקספרעשאן אינפוט body('HTTP')['ticket']['tags'].

וויכטיג צו וויסן אז ווען מען ניצט די עקספרעשאן body, דארפסטו זיכער מאכן אז די שרייבסט די פונקטליכע נאמען ווי אזוי די סטעפ הייסט, צב"ש, אויב גייסטו רינעימען צו HTTP3 וועסטו דאס דארפן טוישן צו body('HTTP3')

אוועטאר
Iphone
שר חמש מאות
תגובות: 850
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג פאברואר 10, 2013 8:57 pm

תגובהדורך Iphone » פרייטאג סעפטעמבער 06, 2019 1:55 pm

למעלה משבעים האט געשריבן:אוקעי, האמיר גענומען די מינוט צו מאכן א זענדעסק אקאונט. כ'זע וואס עס געשענט, די אוטפוט גיבט ער טאקע נישט קיין json, און ממילא איז די טעג אן ערעי וואס ער רופט אן ליסט.

יאך וואלט פראבירט אזוי [נישט אז כ'ווייס אז עס וועט ארבעטן, אבער פראבירן קאן מען דאך], היות איינע פון די זאכן וואס די ערשטע סטעפ גיבט צוריק איז דאך זייער API לינק, וואס דארט האסטו דאך יא די אינפארמאציע וואס די זיכסט, דארפסטו פשוט טרעפן די וועג צו באקומען די URL פון פלאו, און באקומען די אינפאו פון דעם לינק.

איך וואלט פראבירט דורכליינען זייער API דאקיומענטעישן, כדי צו וויסן וועלכע העדאר'ס צו לייגן, און פראבירט ניצן די עקשאן HTTP, די URL וואלט איך גענומען פון די ערשטע סטעפ, און דערנאך געלייגט א Compose סטעפ מיט די עקספרעשאן אינפוט body('HTTP')['ticket']['tags'].

וויכטיג צו וויסן אז ווען מען ניצט די עקספרעשאן body, דארפסטו זיכער מאכן אז די שרייבסט די פונקטליכע נאמען ווי אזוי די סטעפ הייסט, צב"ש, אויב גייסטו רינעימען צו HTTP3 וועסטו דאס דארפן טוישן צו body('HTTP3')


Wow, signing up just to be able to help someone. That's special!

I'm a newbie so I really don't get what you're saying. I'll look into it and if I have questions I'll come back here. So far I have gotten more help here than on MS forums.


צוריק צו “טעכנאלאגיע און ערפינדונגען”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 2 געסט