MySql

די אחראים: זייער נייגעריג, אחראי, thefact

לדעת

MySql

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:24 pm

איינער דא האט שוין געזען אזא עראר?

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ' '')' at line 1

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:26 pm

the code

קאוד: וועל אויס אלע

$query_insert = mysql_query("insert into tbl_folders values('', 1, '" . $titlename . "', '" . date('Y-m-d H:i:s') . "', " . CURRENT_USER_ID . ", '')")or die(mysql_error());

משנה מקום
שר שלשת אלפים
תגובות: 3504
זיך איינגעשריבען אום: פרייטאג מאי 14, 2010 4:13 pm
לאקאציע: משנה מקום יעדע שטיק צייט

תגובהדורך משנה מקום » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:35 pm

דעי אשכול איז געמאכט פאר sql server
קען זיין מען זאל טוישען די קעפל אדער מאכען א אנדערע אשכול פאר אנדערע דעיטעבעיס סיסטעמס

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 1:41 pm

איך האב שוין געמיינט אז איינער העלפט
אבער וואס איז א חילוק קודם העלפן און שרייען שפעטער

אוועטאר
thefact
שר האלפיים
תגובות: 2512
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך ינואר 31, 2007 3:30 pm
לאקאציע: וויליאמסבורג, ברוקלין
פארבינד זיך:

תגובהדורך thefact » מיטוואך מארטש 11, 2015 3:33 pm

צוטיילט
הק' משה אהרן (וועבסייט - פראפייל)
לערנט אייך אויס צו שווימען אין די טיפע וואסערן פון קאמפיוטערס

די פאקט איז, אז מ'לערנט, קען מען, און אז נישט...

אוועטאר
דוד משה
שר האלף
תגובות: 1407
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג דעצמבער 01, 2013 4:04 pm
לאקאציע: געשטראנדעט צווישן מעיזשאר און מיינאר

תגובהדורך דוד משה » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:15 pm

אפשר פעלט פלעין א ספעיס פאר די Or ?

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:20 pm

your syntax is wrong

קאוד: וועל אויס אלע

$query_insert = mysql_query("insert into tbl_folders (put, your, columns, here) values ('', 1, '" . $titlename . "', '" . date('Y-m-d H:i:s') . "', " . CURRENT_USER_ID . ", '')")or die(mysql_error());


http://stackoverflow.com/questions/1871331/php-mysql-insert-into-without-using-column-names-but-with-autoincrement-field
לעצט פאראכטן דורך שמיציגער אום מיטוואך מארטש 11, 2015 4:40 pm, פאראכטן געווארן 2 מאל סך הכל.
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 4:20 pm

And BTW mysql_query is deprecated use mysqli or PDO instead
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

לדעת

תגובהדורך לדעת » מיטוואך מארטש 11, 2015 5:47 pm

שמיציגער האט געשריבן:And BTW mysql_query is deprecated use mysqli or PDO instead

איך ווייס, אבער איז נישט די פראבלעם מיט די mariaDB?

אוועטאר
שמיציגער
שר מאה
תגובות: 122
זיך איינגעשריבען אום: דינסטאג יוני 16, 2009 9:13 pm

תגובהדורך שמיציגער » מיטוואך מארטש 11, 2015 5:59 pm

לכאורה נישט, קוק אויף די error שטייט 'use near ' '')' at line 1' דאס מיינט אז די sql syntax איז נישט ריכטיג
האב נישט מורא, ס'איז נאר שמיציג!

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מיטוואך אוגוסט 05, 2015 4:13 pm

איך זוך צו באקומען די טאטעל קאונט פון אינסטענס אף order_id

איך האב צוויי טעיבלס , איינס order

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+
|order_ | 
|id     | 
+-------+
| 1     |
+-------+
| 1     |
+-------+
| 1     |
+-------+
| 2     |
+-------+
| 2     |
+-------+
| 3     |
+-------+


און איינס item

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+
|order_ |item     |
|id     |         |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 1     | ABC     |
+-------+---------+
| 2     | DEF     |
+-------+---------+
| 2     | DEF     |
+-------+---------+
| 3     | GHI     |
+-------+---------+



וואס איך וויל צוריקבאקומען איז די count אזוי:

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+------+
|order  |item     |count |
|number |         |      |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  3   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  2   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  2   |
+-------+---------+------+
| 3     | GHI     |  1   |
+-------+---------+------+


איך נוץ א קווערי אזוי אבער איך באקום צוריק די count אזוי:

קאוד: וועל אויס אלע

+-------+---------+------+
|order  |item     |count |
|number |         |      |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 1     | ABC     |  1   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  1   |
+-------+---------+------+
| 2     | DEF     |  1   |
+-------+---------+------+
| 3     | GHI     |  1   |
+-------+---------+------+


פאלגענד איז מיין קווערי:

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    COUNT(`orders`.`id`) as ' count'

   
FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`
   
group by `orders`.`id`, `item`.`item`
;


קען איינער העלפן?
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 11:31 am

לכל מאן דבעי למידע,
איך בין נאכנישט געהאלפן געווארן
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

גאסט
שר מאה
תגובות: 102
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג יולי 22, 2007 8:23 pm

תגובהדורך גאסט » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 11:47 am

join on a subquery

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אוגוסט 06, 2015 12:00 pm

Thanks!

I'd appreciate an example..
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 3:42 pm

Anybody?
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 96
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 4:05 pm

Count in inner join will return strange results

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    (SELECT COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID) as ' count'

FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`
לעצט פאראכטן דורך מייזל אום מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:59 pm, פאראכטן געווארן 2 מאל סך הכל.

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:47 pm

Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
פלטיאל
שר האלפיים
תגובות: 2254
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג אפריל 13, 2015 10:19 pm
לאקאציע: בערך פופצן מינוט אוועק...

תגובהדורך פלטיאל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:49 pm

שוועמל האט געשריבן:Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID

פיקס די ספעלינג צו orders.orderID
מיין מיינונג קען זיך אפשר טוישן אבער נישט דער פאקט אז איך בין גערעכט!

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 96
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 5:57 pm

פלטיאל האט געשריבן:
שוועמל האט געשריבן:Thank you!

Results:
syntax error near
where orderID = orders.ordrID

פיקס די ספעלינג צו orders.orderID

פארראכטן
it was just a sample

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מאנטאג אוגוסט 10, 2015 6:08 pm

מייזל האט געשריבן:Count in inner join will return strange results

קאוד: וועל אויס אלע

SELECT

    `orders`.`id` as 'order number',
    `item`.`item`,
    (SELECT COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID) as ' count'

FROM `db`.`orders`
   left join `item` on `item`.`order_id` = `order`.`order_id`

ער גיבט צוריק ראנג וועליוס.
איך דארף די קאונט פון טעיבל 'ארדערס' נישט פון טעיבל 'אייטעם'.
און וואס איז id?
די גאנצע חלק שטימט נישט :COUNT(id) from `item` where orderID = orders.orderID
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

תגובהדורך שוועמל » מיטוואך אוגוסט 12, 2015 1:33 pm

ועדיין לא נושענו.. כליפ כלאפ
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
מייזל
שר חמישים
תגובות: 96
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 22, 2015 12:08 pm

תגובהדורך מייזל » מיטוואך אוגוסט 12, 2015 1:35 pm

שוועמל האט געשריבן:ועדיין לא נושענו.. כליפ כלאפ

אישי

א מוח
שר מאה
תגובות: 187
זיך איינגעשריבען אום: מאנטאג מארטש 18, 2013 9:28 am

תגובהדורך א מוח » זונטאג פאברואר 28, 2016 3:13 am

If you still need help you cam cantect mi in email or אישי

אוועטאר
שוועמל
שר עשרת אלפים
תגובות: 14187
זיך איינגעשריבען אום: מיטוואך יולי 19, 2006 8:40 pm
לאקאציע: גידולו בכל מקום

אישו מיט דעיט פארמאט פון מייקסל צו עקסעל

תגובהדורך שוועמל » דאנארשטאג אפריל 14, 2016 2:31 pm

אין מייסקל דעטעבעיס האב איך דאטומס אין די אריגינעלע פארמאט למשל דאס

קאוד: וועל אויס אלע

2016-04-13 23:58:54


יעצט ראן איך א סקל קווערי און די דעטע קומט אריין אין עקסעל. די דעיט ווערט קאנווערטעד אויפן וועג צו א מער פרענדלי וועג דהיינו 04/13/2016, דורך די פאנקשען:

קאוד: וועל אויס אלע

DATE_FORMAT(created_at,'%m/%d/%Y')


פראבלעם איז , עקסעל טריט אים נישט אלס א דעיט, ער מיינט סיז טעקסט.
ונפקא מינה לענין פיוואט טעיבעלס וכדומה.

איז דא א וועג אין א מייסקל קווערי צו קאנווערטן די דעיט אלס א ריכטיגע "דעיט"??


אגב, שוין אויך פרובירט די דאטום זאל אריינקומען אזוי 4/13/2016, אבער דערווייל פארשטייט עקסעל נאך אלס נישט ער איז א דעיט.

קאוד: וועל אויס אלע

DATE_FORMAT(created_at,'%c/%e/%Y')
שוש אשיש בה', תגל נפשי באלקי! (ישעיה סא)

אוועטאר
קנאפער ידען
שר עשרת אלפים
תגובות: 12000
זיך איינגעשריבען אום: זונטאג ינואר 06, 2013 10:06 pm
לאקאציע: וואו ג-ט וויל
פארבינד זיך:

תגובהדורך קנאפער ידען » זונטאג יולי 19, 2020 11:16 pm

צ/ק

איך בין זייער רוי אין mysql (אין דעטאבעיסעס בכלל), אבער אפשר קען מיר איינער העלפן דא.

איך האב איין טעיבל מיט דעטא וואס איינער פון די פיעלדס האבן א ליסטע פון נומערן כזה:

קאוד: וועל אויס אלע

115, 116, 127, 118, 145


איך האב א צווייטע טעיבל וואס פאר יעדער פון דער נומערן (לעטס סעי אינעם קאלום ID) האט ער א נומער (קאלום NUMBER). יעצט איך וויל מאכן עפעס א קווערי אויפן ערשטן טעיבל אין אין די רעזאלטס זאל אנשטאט 115, 116, 127, 118, 145 שטייט די נומערן וואס זיי זענען אינעם אנדערע טעיבל. וויאזוי מאכט מען דאס?
מ'זעמיר אויף ברעיק פאר א וויילע. אי"ה צום ווידערזען!

אויב איינער האלט איך קען בייהילפיג זיין אין עפעס קען מער מיר קאנטעקטן אויף gilyoinois@gmail.com און איך וועל העלפן כפי מסת הפנאי (אבער מיט רחמנות... און נישט קיין אישיס אדער לינקס צו אייוועלט)


צוריק צו “דעוועלאופערס ווינקל”

ווער איז אונליין

באנוצערס וואס דרייען זיך דא: נישטא קיין איינגעשריבענע באנוצערס און 0 געסט